Qiwie - Place to be voor een gevarieerde stage

Qiwie is een bedrijf dat je als stagiair de kans geeft om je capaciteiten te ontwikkelen waarbij je voldoende begeleiding krijgt.

Qiwie - Place to be voor een gevarieerde stage

Mijn stage bij Qiwie verloopt al sinds het begin goed. Het is een bedrijf waarbij je als student veel bij kan leren. Persoonlijk heb ik er geleerd hoe ik zelfstandig moet werken, hoe ik mijn eigen planning moet maken en deze zie na te komen. Qiwie biedt haar stagiars zeker voldoende begeleiding. Zelfs tijdens de coronacrisis - waarbij ook wij de gelegenheid kregen om thuis te werken - werden we niet aan ons lot over gelaten.

Mijn vaste taken zijn de lead input en de cv screening. Dit zijn dagelijkse en repetitieve taken. Bij de lead input is het de bedoeling dat er leads worden klaargezet voor de Advisors van Qiwie. Deze lead kan een deal worden dus het is heel belangrijk om deze op een correcte manier in te voeren zodat de Advisor op een snelle manier voldoende informatie te zien krijgt alvorens de (potentële) klant te contacteren.

Verder dien ik ook een dagelijkse cv screening te doen. Deze cv's zijn van kandidaten die solliciteren op één van de campagnes gemaakt door Qiwie. Het is dan aan mij om per cv na te kijken of de gevraagde criteria overeennkomt met het profiel van de kandidaat. Ook dit moet nauwkeurig gebeuren omdat de Advisor op een snelle manier moet kunnen zien welke profielen er sterk zijn en dit bespreken met de klant.

Tijdens mijn stage heb ik ook de kans gekregen om aan een zeer uitdagend project te werken waarbij veel aan bod kwam. In samenwerking met IT stagiairs en stagiaire Marketing, kreeg ik de opdracht om een nieuwe tool te ontwikkelen. We kwamen hierbij in aanraking met Projectmanagement, Marketing, analyseren van gegevens, ...

Gedurende deze periode heb ik veel geleerd en heb ik de theorie goed heb kunnen omzetten in de praktijk. Deze stage zal dan ook een mooie meerwaarde leveren aan mijn eigen cv.